Recepten

Panna cotta van Mechelse bloemkool & Belgische pickles met gerookte bacon: klik hier

Salade met boerenham en meloensalsa: klik hier

Salade met Belgische ham, gemarineerde pruimen en cottage cheese: klik hier

Zomerse salade met bacon en yoghurt-mosterddressing: klik hier

Salade met erwten, rauwe ham en croutons: klik hier

Lasagne met gerookte bacon: klik hier

Witloof met gerookte ham en roquefort: klik hier

Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie: klik hier

Asperges à la flamande met gedroogde ham en radijsjes: klik hier

Wrap met gerookte ham en kruidenkaas: klik hier  (ideaal voor broodjeszaak)

Pajotse smos: klik hier (ideaal voor broodjeszaak)

Pasta met gerookt spek en paddenstoelen: klik hier

Vleesbrood met gerookte ham: klik hier

Preistoemp met rauwe ham of spekblokjes: klik hier


De term rauwe of gedroogde ham wordt gebruikt voor zowel cobourg als boerenham, uiteraard kan u in de plaats hiervan ook bacon of filet de sax gebruiken.


Zelf een leuk recept gevonden? Laat het ons gerust weten via info@charcuterieroosdaal.be of via het contactformulier!


TIP: Vraag bij jouw beenhouwer steeds naar Roosdaalse gerookte of gedroogde ham. Zo bent u zeker dat u steeds de lekkerste ham in huis haalt!

Boerenham met schenkel